Jemi zyrtarisht në javën më të frikshme të vitit!

Përjeto tmerrin dhe emocionet e Halloween në shtëpinë e maktheve!

Zbuloni çfarë fshihet pas çdo kthese në Labirinthin e Frikës në TEG (Tirana East Gate)

Krijuar nga Iceberg Dekor dhe Iceberg Communication.