Pazari i Ri 2018

Pazari i Ri, i shndërruar në një nga hapësirat më të veçanta dhe të ngrohta këtë fundvitit, mes dekoreve orgjinale, plot shkëlqim dhe në harmoni perfekte me karakterin historik të kësaj zone, do kthehet padyshim në ozin e festave të Dhjetorit për mijëra vizitorë dhe banorët e Tiranës. 🎉

Pazari i Ri TID Tirana