BFM 2018

BALKAN FILM MARKET  2018

Ne kujdesemi për cdo detaj në mënyrë që të komunikojmë rëndësinë e kësaj  platforme ballkanike ndërveprimi për komunitetin audiovizual dhe të krijojmë një mjedis perfekt për të pranishmit dhe publikun e gjere.

Balkan Film Market eshte nje event shumëplanësh, ku janë të pranishme një shumëllojshmëri alternativash edukative, pa harruar diskutimin e paneleve mbi problematikën e industrisë së filmit  në Ballkan dhe mundësitë për të rritur përpjekjet për bashkëprodhim dhe për t’i konkretizuar ato në projekte konkrete.

Për pesë ditë me radhë BALKAN FILM MARKET do shërbejë si një platformë për të sjellë më pranë profesionistë të botës së filmit nga Europa dhe Ballkani për të ndarë historitë, për të nxitur marrëdhëniet profesionale dhe për të zhvilluar edhe më tej përpjekjet marketing për prodhimet vendore kinematografike