Për ju që nuk keni pasur akoma mundësinë të vizitoni Iceberg Dekor, showroom-it dedikuar sezonit të festave, mes ngjyrave, elegancës dhe dekoreve më  të vecanta në tregun shqiptar, shijoni fotogalerinë më poshtë.

Iceberg Dekor, kompania më e madhe për dekoret sezonale në Shqipëri me eksperiencë prej më shumë se 15 vitesh, vjen edhe këtë vit me showroom-in e saj.

Ejani zgjidhni, pemën e Vitit të Ri, dritat dhe ornamentet dekorative për ambjente të brendshme dhe të jashtme tek showroomi ynë pranë Sheshit Shqiponja.

Gjithashtu produktet tona mund t’i blini edhe në platformën e shitjeve online – bredhi.al.