Prezantohet në Tiranë Note 10 dhe Note 10+

Smartfonet më të rinj Samsung Galaxy Note10 dhe Note10+ prezantohen zyrtarisht në Shqipëri. Produkti më i ri vjen me më shumë risi duke ofruar më shumë shpejtësi dhe më tepër memorie....

Zâ Fest III

Muzika dhe natyra bëhen bashkë edhe këtë vit në Thethin magjik!Edicioni III i Zâ Fest vjen më datat 2 – 3 – 4 Gusht 2019! Me pjesëmarrjen e Elina Dunit, Piers...

Transformimi Digjital po vjen edhe në Shqipëri

Programi “Gen-D – Nurturing a Digital Future”, i vënë në jetë nga Propulsion me mbështetjen e Microsoft, u prezantua sot për herë të parë me qëllimin që të japë kontributin e tij...