Traditional Advertising

Digital Advertising

Creative Works

Brand Building

Event Management

Decoration

Public Relation

Marketing Consulting

Our Works

Blog

Tirana festoi Halloween në dekorin e Iceberg

Hallouin u festua kudo në baret dhe lokalet e kryeqytetit. Të rinjtë u shfaqën me maska nga më të thjeshtat deri në ato më të çuditshmet. Ndodh shpesh që na duhet të vemë një maskë të padukshme. Por ka një ditë kur mund të mbajmë një të vërtetë. Në ditën e Halloween-it Tirana mbushet me plot…

E-mma vjen në Shqipëri

We believe that it is crucial to rise awareness and promote gender equality in the workplace and beyond, so we want to share with you the upcoming Inauguration of the new E-mma’s branch in Albania on November 13 at 4PM. E-mma is a french association aimed at promoting gender diversity in the digital domain, which…

Shtëpinë e Maktheve nga Iceberg Dekor

Jemi zyrtarisht në javën më të frikshme të vitit! Përjeto tmerrin dhe emocionet e Halloween në shtëpinë e maktheve! Zbuloni çfarë fshihet pas çdo kthese në Labirinthin e Frikës në TEG (Tirana East Gate) Krijuar nga Iceberg Dekor dhe Iceberg Communication.