Galaxy Watch3 dhe Galaxy Buds prezantohen zyrtarisht

Qëndroni produktiv, të lidhur dhe të shëndetshëm në këtë epokë të re me aksesorët më të rinj nga Samsung Samsung Electronics njoftoi më 5 gusht në Unpacked Galaxy Watch3 dhe Galaxy...

“Të rimendosh sezonin e festave”

Nga Arbana Rica- CEO Iceberg Communication Një ndër aftësitë për të  qenë i sukseshëm në biznes është  të  dish të parashikosh sfidat dhe pengesat. Të përgatisësh mekanizma për t’i kapërcyer këto...