Sekreti i lumturisë në një familje moderne

Një burrë i mençur me përvojë të pasur në jetë dikur tha me shaka se sekreti i një martese të lumtur është të kesh dy televizorë në një shtëpi. Si zakonisht,...

Galaxy Watch3 dhe Galaxy Buds prezantohen zyrtarisht

Qëndroni produktiv, të lidhur dhe të shëndetshëm në këtë epokë të re me aksesorët më të rinj nga Samsung Samsung Electronics njoftoi më 5 gusht në Unpacked Galaxy Watch3 dhe Galaxy...