Si të punoni nga shtëpia në mënyrë produktive

Shumë kompani gjatë javëve të fundit kanë prezantuar politikën e punës nga shtëpia. Nomadët dixhitalë janë mësuar me një stil të tillë jetese, por çfarëmund të themi për të gjithë ata...

Prezantohet në Tiranë Note 10 dhe Note 10+

Smartfonet më të rinj Samsung Galaxy Note10 dhe Note10+ prezantohen zyrtarisht në Shqipëri. Produkti më i ri vjen me më shumë risi duke ofruar më shumë shpejtësi dhe më tepër memorie....