Traditional Advertising

Digital Advertising

Creative Works

Brand Building

Event Management

Decoration

Public Relation

Marketing Consulting

Our Works

Blog

Koleksioni i parë i modës në botë krijuar nëpërmjet një smartfoni

Mobile Couture: Stilistja franceze krijon koleksionin e parë në botë të modës të prodhuar nga një telefon inteligjent Aurélie Fontan, stilistja fashoniste fituese e shumë çmimeve, arriti të renditej në majat e pasarelave duke krijuar koleksionin e parë në botë capsule couture të stiluar dhe prodhuar me një telefon inteligjent. Në partneritet me Samsung, Aurélie ia doli…

BFM / edicioni II, edhe më i madh, edhe më ambicioz

Iceberg Communication dhe  Qendra Kombëtare e Kinematografisë (QKK) rikthyen BALKAN FILM MARKET në edicionin e tij të dytë, me një vizion edhe më ambicioz në organizim dhe në përmbushjen e qëllimeve kryesore te kësaj platforme komunikimi mes profesionistëve audiovizualë. Për pesë ditë me radhë BALKAN FILM MARKET shërbeu për të sjellë më pranë profesionistë të botës…

Personalitetet më të rëndësishme të filmit në Evropë, për një javë në Tiranë

Me mbështetjen e Qendrës Kombëtare e Kinematografisë, BFM 2018 mblodhi për pesë ditë me rradhë profesionistë të sektorit audiovizual nga Evropa dhe vendet e Ballkanit për të ndarë experiencën dhe krijuar bashkëpunime në rajonin tonë. BFM 2018 është konceptuar si një event unik me tre elementë kryesorë të integruar; edukim, zhvillim dhe bashkëpunim me një qëllim të…